Lányok-asszonyok minden ami érdekes

Lányok,sok érdekességeket találtok szerelem,szex,zene,receptek,horoszkóp,szépségápolás,parfümök,és minden ami érdekelhet.

Egy nyár végi délután a kicsi, de forgalmas tér kávézójában ülünk a barátaimmal – fiúk, lányok, vegyesen –, amikor egy negyven körüli nő ül le a mellettünk lévő asztalhoz. A pasik elismerően néznek össze. A nő nem volt feltűnő, sem különösebben szép, mégis áradt belőle Valami. A lányok kicsit sértődötten csodálkoztak, amikor a fiúk egyetértően csak ennyit mondtak: szexis.

Nőként sokáig azt hittem csak a nagymellű, vastagszájú nőknek lehet szexepilje, azaz nemi vonzereje. Legtöbb lány ismerősöm is az újságok címlapján látható modelleket tekinti a nőiesség és a szexualitás mércéjének. Azonban Julia Grice amerikai írónő a férfiak hosszas faggatása után kiderítette, hogy egy nőnek nem kell húszévesnek, gyönyörűnek és nádszál karcsúnak lennie ahhoz, hogy szexisnek tartsák. A fizikai szépség és a szexepil nem jár szükségképpen együtt, de a vonzerőnek vannak elengedhetetlen, szemmel is látható kellékei. Melyek ezek?

A testalkat
A testtel kapcsolatos ízlés minden férfinél eltérő, de koronként is változik a szépségideál. Gondoljunk a viktoriánus kor szépségideáljaira. Némely férfi viszont jobban vonzódik egyes testrészekhez, ami azt jelenti, hogy akár egy kifejezetten kis mell, vagy egy kerek has is lehet izgalmas egy férfi számára. A női test ideálját minden férfi másképp fogalmazza meg, nincs egyetlen típus. A kebel mindenképpen egy szexuális hívójel, a férfiak kedvelik, bármilyen is legyen a méretük. A testsúlyt, a legtöbb nő mumusként tartja számon, és úgy gondolja, már néhány kiló is súlyfelesleg is megfosztja őket a vonzerejüktől. Pedig száz férfiből hetvenet nem zavarj még 5-10 kiló felesleg sem. A nagy túlsúly viszont a legtöbbjüknek taszító.

A megjelenés
Az öltözködés, a haj, a cipő és a smink mind hozzájárulnak a szexis külsőhöz. Nem szükséges a köldökig kilátszó dekoltázs és a  falatnyi szoknya, de a pasik szeretik, ha egy nő hangsúlyozza nőiességét. Nem kedvelik a férfias darabokat, és a túl extrém ruhákat sem. Amit talán minden hímneműnél bejön, az az egybeszabott ruha. A fekete, a vörös és a fehér színek a legvonzóbbak, a ma oly divatos föld-színeket az erősebbik szívesen látja a bútorokon, de egyáltalán nem tartják szexisnek.


A magas sarkú cipő egyértelmű kellék, abból is a hegyes orrú legyőzi kerekebb társait. 
A frizura színe háttérbe szorul a forma és a hosszúság mellett – persze a szőke győzelmét senki sem vitatja, mégsem nem kell derékig érő lobonc ahhoz, hogy nőiesek legyünk, viszont a felnyírt tüsi-tarkót kevés pasi kedveli. Ami kifejezetten taszító számukra, az a bukósisakszerűre lakkozott, tökéletesen belőtt haj. A túl rendes frizura a szexepil egyik gyilkosa. Sokkal szexisebb, ha rendetlen, vad, természetes, de persze frissen mosott.
A szemüveget meglepően sok férfi tartja szexisnek, legtöbbjüket egyáltalán nem taszító a szexepil szempontjából.
A sötétre árnyalt szemeket és a vadító vörös ajkakat izgatónak találja a pasik egy része, de a természetes, alig látható natúr smink szinte mindenkinél nyerő.

Az illat
Az illat ugyan nem látható, mégsem ér semmit a dögös ruha, ha az állott szagú, vagy a hajunk már hajmosásért kiált. Szagérzékünk ugyanis jóval erőteljesebb és kifinomultabb, mint gondolnánk. Amikor találkozunk valakivel, néhány pillanat alatt „szagadatokat” gyűjtünk a másikról anélkül, hogy észrevettük volna. Vagyis a szexis nőnek jó illata van, és ehhez nem kell egy egész üveg parfümöt magára locsolnia, mert a férfiak a természetes női illatokat kedvelik, a tiszta bőr természetes kipárolgását, néhány csepp kölnivel megbolondítva.

A férfiakat megkérdezve, az is hamar kiderült: a szexepil több mint hogy valaki jól néz ki, ugyanis a szexisséghez belső tulajdonságok is szükségesek, hiszen a szexepilnek fontos része az is, ami a fejünkben történik. Erről olvashattok a következő részben.

Mitől szexis a nő? 2.

Előző cikkünkből kiderült: a férfiak szerint nem árt, ha egy nőnek vannak domborulatai, melegséget áraszt, és szeretetre méltó, de egy szexis nőnek légköre is van, sugározza a nőiességet, és azt, hogy semmi pénzért nem bújna egy férfi bőrébe, mert szeret nő lenni.

A férfiak és a nők egész másképp gondolkodnak a szexepilről. A nők szerint a szexepil valamiféle tevékenység a férfi megszerzéséért, ezzel szemben a férfiak azt vallják, a szexuális vonzerő attitűd, vagyis nagymértékben a szellem terméke. Ez jó hír, hiszen ha nemcsak a külsőn múlik, bármely nő – legyen ötvenes, öt-tíz kiló túlsúllyal rendelkező, nem kifejezetten szép arcú –, is lehet szexis. Csak az a bizonyos “fűszer”, a szexualitás légköre szükséges hozzá.

♥ Gondolkodásmód
Számos tulajdonságnak, ami a szexisséghez kell, semmi köze a testi szépséghez, mint inkább a nő gondolkodásmódjához. Egy szexis nő őszintén kedveli ‒ nem csak mint szeretőket, hanem mint embereket is ‒, a férfiakat. Nem haragszik rájuk, még akkor sem, ha csalódott már valamelyikükben. Élvezi a társaságukat, a humorukat, az önbizalmukat, a harciasságukat és a sebezhetőségeiket. Elismerik ha kedvelnek egy pasit, és vonzónak találják. Ez nem jelenti azt, hogy minden szemrevaló férfivel kapcsolatot létesítenek, de azt igen, hogy az alapvető női és férfi szerepek állandóan jelen vannak az életében, még egy futó ismeretségnél is. Ezeknek a nőknek általában sok barátjuk és barátnőjük van, szeretik az életet, és nem szenvednek attól, hogy nőnek születtek.  

♥ Önbizalom
Ne feledjük, a szexepil jórésze tudattalan viselkedés. Mégis, ahogy egy nő tartja magát, ahogy áll, ahogy mozdul, ahogy beszél, elárulja, mennyire van összhangban saját személyiségével. A szexis nők szeretik a testüket, és (majdnem) elégedettek a kinézetükkel. Ezt nem is rejtik véka alá, hiszen akkor vonzanak másokat, ha csinosnak tartják magukat. A pszichoterapeuták egészséges nárcizmusnak nevezik azt a gyakori jelenséget, amikor egy nőt megindít a saját vonzereje. Ez egyáltalán nem visszatetsző, hiszen ha kicsi valakinek az önbizalma, nehezen tudja elhitetni, hogy kívánatos. Persze jó és rossz napok még egy szexis nő életében is vannak. És azon sem kell aggódni, amiért nem minden férfi vonzódik hozzánk. Vegyük tudomásul, hogy csak egyes pasikat bűvölünk el, a többiekre sóvárogni pedig idővesztegetés.

♥ Életkor
A nők félelmével ellentétben az akár életkor fokozhatja is a szexepilt. Ennek oka talán az, hogy több idő és alkalom akadt a nőiségét érintő pozitív visszajelzések fogadására. Sok 40-50 év körüli nő vallja, hogy így, megérve, végre önmaga lett, és ettől csábítóbbnak érzi magát, mint valaha. Ezek a nők általában sokkal fiatalabbnak is néznek ki a koruknál.

♥ Veleszületett szexualitás
Egy szexis nő nemcsak magáról van jó véleménnyel, a férfiakkal is elhiteti, hogy vonzóak. A pasik is valahogy így működnek: ha érzik, hogy hatással vannak egy nőre, különösen fogékonnyá válnak iránta. Ez az egymásra való kölcsönhatás alapja a férfi és a nő közötti viszonynak.
A férfiak szerint a szexis nők olyan érzést keltenek, hogyha a pasi jól keveri a lapokat, akár el is érhetőek és megkaphatóak. Félreértés elkerülése végett, itt nem a direkt felkínálkozásról van szó. A durva üzeneteket és jeleket a férfiak visszataszítónak tartják. A szexis nő nem akar minduntalan mást és mást az ágyába cipelni, de finoman érezni rajta, hogy a testiség is benne van a pakliban.

Csábítsunk tehát észrevétlenül, viselkedésünk legyen természetes, hiszen a testünk és a szemünk beszél helyettünk, a fejünkben járó gondolatok pedig színesebbé teszik amegjelenésünket, akár egy szexisen hátradobott hajtincs, vagy előbukkanó váll.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 61
Tegnapi: 14
Heti: 86
Havi: 292
Össz.: 148 573

Látogatottság növelés
Oldal: Mitől szexis a nő? 1.
Lányok-asszonyok minden ami érdekes - © 2008 - 2018 - lanyok.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »