Lányok-asszonyok minden ami érdekes

Lányok,sok érdekességeket találtok szerelem,szex,zene,receptek,horoszkóp,szépségápolás,parfümök,és minden ami érdekelhet.

Egy jó sminkkel szinte bármilyen arcot magunkra ölthetünk, a választás csak rajtunk múlik! Az egyszerűség sminkje elsősorban azoknak ajánlott, akik nem szeretik a feltűnő arcfestést, de azért nem szeretnének teljesen lemondani a sminkelés örömeiről.

Miután a sminkelés minden mozzanatáról külön szót ejtettünk, következhetnek a „teljes” sminkek. Egyéni ízlésünknek és bőrünk árnyalatának megfelelően bármelyiket megvalósíthatjuk, vagy saját arcunkhoz igazíthatjuk. Erősíthetjük vagy lágyíthatjuk a színeket, keverhetjük egymással a stílusokat vagy kiválaszthatunk egy-egy részletet, ami tetszik. Csupán egy a fontos: leljük örömünket benne!

Az egyszerűség sminkjének lényege a kisugárzás. Arcunkat egy kevés korrektorral és folyékony pirosítóval hangsúlyozzuk. Egyiket se vigyük azonban túlzásba, hiszen e sminknél pont az a fontos, hogy hatást érjünk el, mintha nem is használtunk volna festéket – persze ez utóbbi is egy lehetőség. Mindebből következik, hogy ez a fajta smink azoknak javasolt, akik nem tudnak – vagy nem akarnak – hosszasan időzni reggelente a tükör előtt vagy csak egyszerűen nem szeretik a feltűnő arcfestést.

Elkészítéséhez szükségünk lesz korrektorra, szivacsra, lágy tónusú, krémes állagú szemhéjfestékre, szivacsos applikátorra, szempillagöndörítőre, fekete szempillaspirálra, bőrszínű ajakkontúr ceruzára és rózsás árnyalatú, folyékony pirosítóra.

Először óvatosan vigyük fel a korrektort, hogy a különböző árnyalatú bőrnek egyenletes színt adjunk és eltüntessük az esetleges foltokat, elszíneződéseket. Következő lépésként vigyük fel a barna, krémes szemhéjfestéket a szemhéjráncba úgy, hogy a belső saroktól haladjunk kifelé, majd halványítsuk el. Ezután göndörítsük be pilláinkat és vigyünk fel egy vékony réteg fekete szempillaspirált. A természetes hatás érdekében csak a felső pillákat fessük ki.


Ha szemeinkkel megvagyunk, tegyünk rózsás árnyalatú, folyékony pirosítót a halántékra, az orcákra, az állra és az ajkakra. Utolsó simításként pedig bőrszínű ceruzával kontúrozzuk körbe ajkainkat. Ízlés szerint be is satírozhatjuk vele az egész szájat – és már kész is a bármikor, bárhová viselhető, szinte észrevétlen smink!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 39
Heti: 36
Havi: 496
Össz.: 153 476

Látogatottság növelés
Oldal: Az egyszerűség sminkje
Lányok-asszonyok minden ami érdekes - © 2008 - 2019 - lanyok.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: tini lány szex rejtelmei +18 - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »