Lányok-asszonyok minden ami érdekes

Lányok,sok érdekességeket találtok szerelem,szex,zene,receptek,horoszkóp,szépségápolás,parfümök,és minden ami érdekelhet.

Jó mulatság a színek kipróbálása, de a hibák sokba kerülhetnek. Azt, hogy milyen árnyalatok illenek hozzád az egyéniségeden kívül sok minden más is meghatározza, többek között hajunk és szemünk színe, arcunk formájáról nem is beszélve!

Általában hat alapvető típusba sorolhatjuk magunkat bőrünk és hajunk színe alapján. Ez persze nem szentírás, hiszen a hajfestékek korában már mindenféle kombináció elképzelhető. A leggyakoribb típus világos bőrű és barna hajú. Ha bőrünk foltos, krémszerű bézs alapozót használjunk. Arcpírből a sápadt rózsaszín és a hamvas sárga árnyalatot válasszuk, akár össze is keverhetjük a kettőt. Szemünket legjobban a fűzöld, a homokszín, a sárgabarack, az arany és a kék színekkel emelhetjük ki. Mindezt pedig koronázzuk meg fáradt rózsaszín, korál vagy mélyvörös színű rúzzsal.

A szőkék bőre általában világos, gyakran száraz és különösen gondos ápolást igényel.  Világos bőrhöz, válasszunk rózsaszínes árnyalatú alapozót – ettől színesebbnek tűnik majd az arc. Arcpírből a bézs rózsaszín és a barack árnyalatokat részesítsük előnyben, kerülve a nagyon erős színeket. Szemünket búzavirágkékkel, mályvarózsaszínnel, melegbarnával, ibolyaszínnel vagy szürkével hangsúlyozzuk. Ajkainkat pedig babarózsaszínre, barackbarnára vagy meleg rózsaszínre színezzük.

A vörös hajúaknak szinte mindig világos, érzékeny, szeplős bőrük van. Fontos, hogy nem érdemes szégyellni szeplőinket és vastag alapozóréteg alá rejteni őket. Azon túl, hogy ez maszk-szerű hatást kelt, rögtön elárulja, hogy nem vagyunk elégedettek önmagunkkal. Válasszunk inkább világos árnyalatú alapozót, melyen áttetszenek a szeplők, ettől sokkal szexisebbek leszünk! Ha ebbe a típusba tartozunk borostyán vagy hússzínű arcpírt válasszunk. Szemünk szépségét aranybarnával, zsályazölddel, sápadt rózsaszínnel, szilvakékkel és rozsdabarnával emelhetjük ki még jobban. Szánkon pedig világos barackszín, burgundi vörös vagy málnaszín mutat a legjobban.

A fekete hajúak általában sötét bőrűek. Ez a bőrtípus gyakran zsíros, színe pedig egyenetlen. A színeltéréseket világosabb színű korrektorral halványíthatjuk. Sötét bőrünkön a téglavörös és a burgundi vörös arcpír mutat a legjobban. Szemünket aranybarnával, napsárgával, tengerészkékkel, naranccsal és rózsaszínnel hangsúlyozhatjuk. A tökéletes összhatás eléréséhez pedig borvörös, tűzpiros vagy ciklámen színű rúzst válasszunk.A fekete hajhoz gyakran társul barna bőr is, amely sokszor foltos. Ha az alapozót és a korrektort összekeverjük, remekül kiegyenlíthetjük bőrszínünket. Arcpírből az aranybarnát és a mályvát részesítsük előnyben. Szemünket sápadt arannyal, sárgával, mályvaszínnel, kékkel és szilvakékkel emelhetjük ki. Megjelenésünket téglavörösre, osztrigarózsaszínre vagy ciklámenre színezett ajkakkal koronázhatjuk meg.

A kreol bőrűeknek legtöbbször fekete vagy sötétbarna hajuk van. A kreol bőr néha fakósárgának látszik, hajlamos a zsírosodásra. A sötét bézs színű, száraz alapozó egészséges, aranyló színt kölcsönöz neki. Arcpírből rézvöröset vagy burgundi vöröset válasszunk. szemünket rózsaszínes bézzsel, mohazölddel, sötétkékkel, arannyal és szilvakékkel hangsúlyozhatjuk ki legjobban. Ajkainkat pedig burgundi vörösbe, gesztenyeszínbe vagy rézvörösbe öltöztessük.

 És ami talán a legfontosabb: mindig ügyeljünk arra, hogy jó minőségű termékeket használjunk – bőrünk hálás lesz érte! Sminkszereinket pedig ne adjuk kölcsön még a legjobb barátnőnknek sem, mert könnyen összeszedhetünk például egy szemfertőzést vagy herpeszt. Kísérletezzünk bátran a színekkel, de azért nem árt figyelembe venni néhány alapvető dolgot – különben könnyen bohócot sminkelhetünk magunkból!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 14
Heti: 78
Havi: 284
Össz.: 148 565

Látogatottság növelés
Oldal: Illik hozzám ez a szín?!
Lányok-asszonyok minden ami érdekes - © 2008 - 2018 - lanyok.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »