Lányok-asszonyok minden ami érdekes

Lányok,sok érdekességeket találtok szerelem,szex,zene,receptek,horoszkóp,szépségápolás,parfümök,és minden ami érdekelhet.

Bounty szelet

Totka Ildikó receptje!

Hozzávalók: Tésztához: 15dkg porcukor, 25dkg liszt, 1 tojás, 10dkg margarin, 1 cs sütőpor, 1 evőkanál kakaó.
Kókuszos töltelékhez: 6 tojásfehérje  25dkg porcukor, 25dkg kókuszreszelék.
Krémhez: 6 tojássárgája, 3 evőkanál liszt, és 3dl tej,  10 dkg margarin, 15 dkg porcukor
Máz: 1 Katica tortabevonó, 6 evőkanál olaj.

A lisztet összekeverjük a sütőporral, margarinnal, hozzáadjuk a cukrot, a kakaót, a tojást, és összegyúrjuk. A kókuszos töltelékhez habbá verjük a tojásfehérjéket, apránként hozzá adjuk a porcukrot és a kókuszt.
Kettéosztjuk a tésztát és két lapot készítünk  belőle. Az egyiket kikent tepsibe terítjük, a kókuszos tölteléket rákenjük, ráterítjük a másik lapot, és előmelegített sütőbe megsütjük.
A krémhez a tojássárgáját elkeverjük a liszttel, és a tejjel sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a margarint, és a porcukrot. A kihűlt tésztára rákenjük a sárga krémet, végül a tetejére  máz kerül.

Jó étvágyat!

 

Gofri big_lead.jpg

Szvetlik Krisztina Gabriella receptje!

Hozzávalók: 1 kg liszt, 25 dkg margarin, 2 tojás, 3 dl tej, 1 kiskanál sütőpor, 15 dkg kristálycukor.

Úgy állítjuk össze, mint a palacsintatésztát. Sűrűbb legyen, mint a palacsinta, de hígabb, mint a galuska tészta! Vízzel hígítsuk! A gofri sütőbe merjük, és jól nyomjuk össze a sütő két lapját. Pár perc és kész!

Jó étvágyat hozzá!

 

Orgazmus süti

Fodor Anikó receptje!

A tészta hozzávalói: 10 dkg vaj, 20 dkg étcsoki, 6 db egész tojás, 20 dkg porcukor. A krém hozzávalói: 2 csomag vaníliás pudingpor, 8 dl tej, ízlés szerinti cukor, kb. 8 evőkanálnyi.

A vajat és a csokit összeolvasztjuk. Ha kihűlt, hozzákeverjük a tojások sárgáját. A fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Majd összekeverjük a csokival kézzel!!

Teflon tepsibe öntjük, és közepes tűzön 20-30 perc alatt készre sütjük.

Az alapot kb. fél órára a sütőben hagyjuk össze fog zuhanni!! Ha kivettük a sütőből, a pudingot a tetejére öntjük. Ha kihűlt, 1-2 órára hűtőszekrénybe rakjuk.

Ezt a receptet egy pasitól kaptam, jó étvágyat hozzá!

 

GYAKORLOTT HÁZIASSZONYOK URAK ÍRJÁK:

 

 

Töltött gomba!

Egytálételes!!

Sütőtál alját kiolajoztam ebbe tettem sütőbe süthető burgonyát ,kicsit a sütőbe elősütöttem ,mert fagyos is volt!(sóztam)
Ebbe belevágtam 1almát!A gombát egészbe megfőztem,de előtte a szárát kivettem.Ezt megtöltöttem .Tölteléke állt párizsi kockára vágva és összekeverve  tömlőssajttal.A gombakalapokat a krumliközé raktam ráhalmoztam a tölteléket és reszeltsajtot tettem rá.
Letakartam alufóliával ,majd mielőtt leállítottam volna a sütést ,fólia nélkül kicsit pirítottam még!!
Nekünk jó lett!!

 

Hagymás krumpli

Tepsit jól kiolajozom , krumpli cikkek , negyed vörös hagymák , sózom borsozom , friss aprított rozmaringgal szórom .Kézzel jól összekeverem . Fóliával letakarva 15 percig erősebb lángnál , pici vizet aláöntve párolom , majd a fóliát levéve , sütő felső részében nagy lángnál pirosra sütöm .
Körítésnek , de magában , is finom !

 


Gyors rétes

 
30 dkg liszt,

25 dkg porcukor

1 sütőpor…ezeket szárazon összekeverem, jól kizsírozott tepsibe a felét beleszórom.

Erre kerül a szétmorzsolt  1 Kg túró, mazsola  1 l tejföl rákanalazva,, a megmaradt liszttel befedem, majd

4 tojásfehérjét felverem, belekeverem a tojások sárgáját a fél liter tejet. Ezt rásimítom a tetejére. 20 perc pihentetés után előmelegített sütőbe teszem.15 percig nem nyitom ki a sütő ajtaját kb. még 15-20 perces sütés követi, lefedem, ha szükséges.

Kipróbáltam meggy  és cseresznye töltelékkel is, úgyis finom. Én a gyümölcs alá kevés darált diót szórok. Érdemes kipróbálni.

 

Csirke combok másképp !

Egy kis tálkában , egy mokkáskanál köményt , egy csipet borsot , egy káváskanál citromlét , 1 gerezd kipréselt fokhagymát , egy evőkanák mustárral összekeversz .
A csirke combokon a bőrét , felemeled és alá kened ezt a masszát . Jobb este , vagy reggel előre , elkészíteni , természetesen besózni . Jénaiban lefedve egy kis víz vagy fehér borocska aláöntésével , puhára párolod . 15 perc alatt m erősebb lángon  megpuhul . Akkor leveszed a tetejét , megkened , mézes - ketchappal és pirosra sütöd . 5 perc , alatt megpirul

 


Paradicsom leves !
dobozos sürített paradicsom kell bele 
Kevés liszttel rántás , felöntve vízzel , pici cukorral sóval ízesítve .  4-5 szem szegfűszeget bele és egy darabka citromhéjat  , egy marék mosott rizst .
Érdemes kipróbálni . Akár ivólének is jó , rizs nélkül . Minél tovább áll anál finomabb !

 

Kekszes süti
Elkészités:25dkg porcukor,2dl.tej felfözni.Elzárom a gázt,és belekeverek 20dkg,margarint,3ek.kakaót.Ehez 1 rumaroma,50dkg.darált keksz.Az egészet összekeverem,bele tepsibe.Be a hütöbe,ha kihült csokimáz a tetejére.

 

Pikáns, sajtos csirkemell.

Előző nap a melleket szeletekre vágjuk és fokhagymás tejbe áztatjuk, hogy jól magába szívja az aromákat.

Elkészítés: Miután a mellszeleteket lecsepegtettük, sózzuk,panirozzuk: liszt tojás, reszelt sajtba. Kivajazott jénaiba egymásra rétegezzük a maradék sajtott rászorjuk, és közepes sütőbe megsütjük.  Szerecsendiós burgonyapürével tálaljuk. El se lehet rontani. Kiváló vendégváró.

 


Piskóta torta
Hozzávalók: 3-4 cs babapiskóta, 2 nagy tejföl, 8 kanál cukor, 4cs vaniliás cukor, és gyümölcs. Én meggyet szoktam használni. De kilehet próbálni mással is.pl: barack, akár konzerves is.A tejfölt kikevered a cukorral és a vaniliás cukorral.Előveszel egy jénai tálat közepes méretűt s az aljára teszel egy  réteg babapiskótát megöntözöd a cukros tejföllel de nem mindet mert rétegenként rakjuk.mikor megöntözted a tejföllel teszel egy pár szem gyümölcsöt, majd ujra a piskóta, tejföl, gyümölcs, addig míg el nem fogy a piskóta. Arra ügyelj, hogy utóljáta a tetejére tejföl kerüljön.A tejföl tetejére megint gyümölcs.Letakarod és a hűtőbe teszed. Legjobb délután csinálni mert jó ha egy éjszakát áll a hűtőben.Isteni piskóta tortád lessz!

 

 

Sajtos rakott szalonna
Hozzávalók:
10 szelet fott bacon szalonna, 1,5 csésze reszelt sajt, 1,5 csésze apróra vágott, vöröshagyma, 4 egész tojás, 2 evokanál tejszín, só, paprika

Elkészítés:
A sütot melegítsük elo 300 fokra. Egy kivajazott hoálló tálba rétegezzük a bacon szalonnákat, majd rá a sajtot, és a hagymát, és ismételjük, míg el nem fogy. Verjük fel a tojásokat, majd keverjük össze a tejszínnel, és a többi maradék alkotóelemmel. Öntsük rá a keveréket a rétegelt szalonnára, sajtra, és hagymára. Majd süssük 30 percig. Ha megsült hagyjuk állni 10 percig.

 


Gyors, egyszerű és olcsó (pizza)

Hozzávalók: pár szelet 2-3 napos kenyér 1 dl tej fűszerekElkészítés: A kenyérszeleteket egy tepsibe szorosan egymás mellé fekteted,a kenyér héját le is vághatod. a tejbe beleteszed azokat a fűszereket,amit használsz és szerettek..elkevered. A fűszeres tejjel a szikkadt kenyérszeleteket meglocsolod,úgy hogy mindegyikre jusson. Ha ez megvan,megpakolod a szokásos módón,és megsütöd. Nagyon finom,a különbség észrevehetetlen,ezt többször teszteltem.Nem csak gyors és egyszerű,hanem takarékos is. Próbáld ki bátran,a sikert garantálom.:) Elkészítési idő: 10 perc

 


Lecsós csirke

Hozzávalók: 4 db egész csirkecomb, 1,5-2 kg burgonya, 8 db tv paprika, 4 db paradicsom vagy 1 üveges lecsó, 2 fej közepes nagyságú vöröshagyma, só, bors, olaj v. zsír.

Megcsináljuk a lecsót. Közben a cs.combokat vágjuk ketté, megsózzuk, beborsozzuk ( ki, hogy szereti ). Egy kis olajban v. zsírban mind a két oldalát, egy kicsit átsütjük. Megpucoljuk a burgonyát, megmossuk és négy fele vágjuk. Egy tepsibe olajat v.
zsírt teszünk. Beletesszük a négy fele vágott burgonyát, ráöntjük a lecsót és végül a fűszerezett, átsütött cs. combokat. Betesszük a sütőbe, és megsütjük.

 

Fóliába csomagolt ábránd:
Egy recept ami nem olcsó, de nagyon finom. aki elé tálalod sohasem jön rá hogyan készítetetd, csak azt tudja, hogy finom.

Hozzávalók: Egy egész tarja(sovány), füstölt sajt(karaván), szeletelt backon, gyulai kolbász.  Izesítők:Ketchup, só, bors, majoranna, oregánó,gyömbér, kömény,fokhagyma.

Fóliába csomagolt ábránd: Egy egész kicsontozott tarját 2 órára a fagyasztóba teszünk, igy vékonyra tudjuk szeletelni. Páros szeletekkel dolgozunk.

Pác: Ketchup(sűrű legyen), bele só,durva bors(jó ha van örlöd) majoranna, oregánó. örölt gyömbér, örölt kömény, kevés fokhagymapép.

2 szelet húst be kell kenni majd rá egy vékony szelet backon szallonát. Az egyik szelet húsira egy szelet füstöltsajt, és néhány gyulaikolbász karika. Ha van friss uborkád karikáz bele egy párat. A 2 szelet húst összeforditod szedvicsbe és fóliába csomagolod úgy, hogy a fóliát megkened vajjal. A csomagolás pontos legyen, sütésnél ne szivárogjon. Legalább 2 napig áljon a hütöbe

Sütés: Tepsibe ugy helyezd el, hogy élére állítva a szeleteket, minnél több férjen be.Lassu, közepes sütőbe 2 órán át párolódjon a saját levébe. Akkor dolgoztál jól, ha kibontás után nem ragad a fóliára(ezt a gyakorlat meghozza). Tálalásnál, már nem látszik és nem eldönthető, hogy mit tettél bele, csak az izhatás dominál.

Körtnek: Én a majonézes-burgonyát szoktam ajánlani, hagymássan vagy anélkül. Ezt is jó ha egy nappal a tálalás elött elkészíted. Jó étvágyat

 

Egyszerű süti

Hozzávalók: 4 db tojás, 1dl tej, fél dl olaj, 20 dkg cukor + 1 cs. vaníliás cukor, 1 cs sütőpor, 25 dkg liszt, margarin
Elkészítés: tojást, tejet, olajat, cukrot, sütőport összekeverni. Hozzákeverni a lisztet, aztán bele a kimargarinozott tepsibe. Egy picit hagyni kell a tésztából, és keverni kell bele kakaóport. Azt úgy kell ráönteni a tepsiben lévő tésztára, ide-oda mozdulatokkal, hogy csíkokban látszódjon a tésztán a barnaság. Sütés: 10 perc teljes lángon, aztán 15-20 perc takarékon, amíg már nem ragad a késhez a tészta.

 

Gyors és egyszerű spagettis variációk! Hercegnő tészta.

Alap 4 személyre: 1 csomag spagetti, 2-3 gerezd fokhagyma, 5 dkg. vaj, vagy margarin, 2-3 dl. tej, (mivel a lisztet milupás kanállal mérem) kb. 1 púpozott kanál liszt.

A tésztát kifőzőm (olaszosan félkeményre) a vajból, lisztből, tejből besamelt csinálok.

A fokhagymát áttöröm (lereszelem) és kevés (kb. 0,5 dl) vízben felforralom.

A tésztát tányééra rakom úgy, hogy kis mélyedés legyen a tésztán, ebbe belerakom a besamelt, majd a vizzel felforralt fokhagymát. (Így a tészta dupla koronát kap)

Variációk:

A besamelt lehet fűszerezni bazsalikommal, majorannával, oregánóval, illetve mielőtt leveszem a tűzről (gáz, villany) parmezán sajttal.

Férfiúi elkészítése:

Az alap ugyan az, csak annyi a külömbség, hogy amilyen bort szeret az asszony, abból 1 dl. a vajra, amíg a bor el nem párolog, valamint nagyon apróra vágott gépsonka szintén bele míg zsírjára nem pirul. Ebbe aztán a tetszés szerinti fűszer és egy csipet (akár több is) parmezán sajt. És ehhez ugyan az a bor amiből raktál az ételbe.)))))))))))))))

 


Mind a kettő rakott kel (káposzta) de kínaiból az igazi (nem fújja fel a hasat)

Hozzávalók: alap 1 db. kb. 1 és 1/2 kilós kelkáposzta, vaj, zsemlemorzsa, tejföl, izlés szerint sajt.

Hurkáskel: kb. 40 dkg. véreshurka.

Pörkölteskel: kb. 40 dkg. darálthús, 1 kisebb fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, fűszerek.

Hurkás rakottkel: A kelkáposztát leveleire bontod és forrásban lévő vízbe dobod kb. 5 percre. A vastagabb részeit kivágod (ha nem szereted). Kivajazott zsemlemorzsázott tepsibe rakod a káposzta felét. A véreshurkát a bőrétől megfosztva egy hőáló tálban mikróba teszed kb 2 percre. (akinek nincs mikró kevergetve melegítse fel). Az így kapott képlékeny masszát a káposztára rakni. A káposzta másik felével betakarni és tejföllel megkenni (ízlés szerint sajt is), majd kb 200 fokon átsütni (a tejföl zsemleszínű bebarnulásáig)

Pörköltes rakottkel: A hozzávalókból pörköltet csinálni és ugyanúgy berétegezni mint a hurkáskelnél. A darálthúst nem kell agyonfőzni, kb. 15 perc alatt megfől. A pörköltalapot természetesen ki lehet egészíteni 1 kisseb paradicsommal és tv paprikával (apróra vágva, a paradicsom héj nélkül).

A fűszerezése mindenki egyéni izlésére van bízva.

 


Pulykás rakott
4 személyre: 50 dkg pulykahús, 20 dkg bacon szalonna, 2 pohár tejföl, 15 dkg reszelt füstölt sajt, 80 dkg burgonya, só, piros paprika, szárnyas fűszerkeverék, 60 ml olaj, liszt.

 
A megtisztított kockára vágott nyers burgonyát forró sós vízben előfőzni, majd leszűrni. Szalonnával kibélelünk egy tűzálló tálat, rárakjuk a burgonyát. A pulykahúst megmossuk, lecsepegtetjük, kockára szeljük, megforgatjuk a paprikás lisztben és az olajban elősütjük. A húst elosztjuk a burgonya tetejére és ráöntjük a sütésnél megmaradt olajat. Sózzuk majd a fűszerkeverékkel összekevert tejföllel leöntjük, lefedjük és közepes hőfokú sütőben 30 percig sütjük, levesszük a tetejét, meghintjük a reszelt sajttal és még 10 percig sütjük. Friss salátával tálalható.

 


Tárkonyos-pulykaragú:
30dkg pulykacomb, vagy apróhús. borsó,leveszöldség,gomba, margarin, tejszin, citrom+egy héjjába főt burgonya            Füszerek: babér só, húsleveskocka,tárkony bors(egész), fél fej hagyma. Elkészítés:A húst felkockázva feltesszük sóval és a leveskockával főzni. A zöldségeket összevágjuk: sárgarépát kockázzuk, fehéret karikázzuk, a zellert zsülienre(gyufa) vágjuk. Azért igy mert igy a forma és izhatás is eggyüt dominál, de lehet az ősszeset karikázni is. Ha van füszerzacskód ted bele a borsot és a hagymát, babért igy főzd a levesbe, ha nincs lehet gézből csinálni, ha ez sincs akkor a végén pecázni kell.A félig megfőt húshoz mehetnek bele a zöldségek. A borsó fözési ideje az más, ezért inkább fözd meg külön, hogy ne essen össze. A gombát felszeletelve egy kevés vajon megpirítjuk(nem párolni). Ha van tojásszeletelőd, akkor gyorsabb vagy. Vajas világos rántást készitünk(keveset) ebbe kerül bele a tárkony(nem kell sajnálni)Ha már minden alapanyag eggyütt van, mehet bele a rántás. Néhány perc forralást igényel. Ez után jöhet a tejszin ami selymesíti az izeket és pár csep citromlé. Tálalásnál szórhatunk a tetejére apróra vágott zellerzőldet,vagy petrezselymet.

Betétnek: a főt burgonyát összetőrjük+liszt+tojás. Apró gombóckákat főzünk ki belöle egy külön sós vizbe, külön tálba tesszük az asztalra. (garantáltan elfogy).

 

 

 Katalin.saláta

Hozzávalók:30dkg zeller, 20 alma,20 gomba 2 főt tojás, egy fej saláta 25dkg marha vagy sertésnyelv(füstölt)+szardellepaszta.  Izesítők:pár szem kapribogyó, majonéz,mustár,só,bors, petrezselyemzöld, hagyma

Zellert zsülienre(gyufára) vágjuk, megfőzzük úgy hogy azért roppanós maradjon sós citromos vizbe.Füstölt nyelvet szintén puhára főzzük, a gombát olajon megpáróljuk.  Az almát és a nyelvet is felvágjuk, ahogy a zellert. Majonézt a szardellapasztával és a hagymával(reszelve)+só+bors+mustár+petrezselyem összekeverjük és egy órán át hadjuk az izeket összeérni.Majd mindent egyesítünk egy öblösebb tálba és kúpot formálunk belöle. Diszítjük tojáskarikákkal és capribogyóval.

 

Göngyölt csirkemell banánnal:

 Hozzávalók:2 kicsontozott csikemell 8 szeletre vágva. gépsonka, sajt,banán.  Elkészítés: a húst gyengén sózzuk rá teszünk egy szelet gépsonkát rá reszelve a sajtott és egy félcentis banáncsíkot(ne logjon ki) A hús hosszanti végeit szembe kissé behajtva felgöngyöljük egy tekercsbe. Hústűvel megtűzzük és panirozzuk, majd bő olajba kisütjük(lehet sűrű palacsintatésztába is). Vegyes köret a legjobb hozzá.

 

 

Karibai csirkemell

Hozzávalól :
2 csirkemell filé , 1 evőkanál  ketchup , 2 teáskanál méz , 1 teáskanál mustár , 1 késhegynyi paprikakrém , 1 gerezd fokhagyma .
Elkészítés :
A ketchupba belekeverjük a mézet , a mustárt , a paprika krémet , a zúzott fokhagymát és kevés sót . A húst kissé kiverjük , megkenjük a fűszeres krémmel . Lazán  fóliába tekerjük és forró sütőben kb: 20 percig sütjük . A sütés végén a fólát szétnyitjuk , és a húst kissé megpirítjuk .

 


Kefíres gyümölcslepény     

2 pohár kefír , 3 pohár liszt , 3 db tojás , 1 pohár cukor , 1 pohár olaj , 1 üveg befőtt , / vagy valamilyen gyümölcs /  1 sütőpor , egy marék durvára vágott dió .

A kefírt a tojásokat és a sütőport kikeverjük , majd belekeverjük a cukrot az olajat végül a lisztet . 
Kidolgozzuk , vajazott tepsibe öntjük  / én zsemlemorzsát is szórok a tepsibe / . A tetejére kis kockára vágott gyümölcsöt szórunk és a dió darabkákat .  Forró sütőben erős lángon 5 pecig , ezután takarékon , tűpróbáig sütjük .
A tepsiben hagyjuk kihülni , majd tálaljuk .
Amíg sül , készíthetsz vanilia pudingból krémet , amivel megöntözöd tálaláskor

Ezt a kencét , más húsok sütésénél is lehet alkalmazni , pl:  az oldalasnál , ha már puha és csak szép színt szeretnél adni neki !

Vigyázat , a méz hamar megég !

 

 

Kókuszos mignon

40dkg darált keksz , 10 dkg dió , 3 evőkanál lekvár , 40 dkg porcukor , 40 gr kakópor , 10 dkg kókuszreszelék , 1 citrom héja és leve , 20 dkg margarin , 6 evőkanál tej .

 6 evőkanál tejben felolvasztjuk a margarint és ráöntjük az előre összekevert alapanyagra . A tésztát jól összedolgozzuk , dió nagyságú golyókat formázzunk belőle és kókuszreszelékbe forgatjuk .

 

Kakaómáz  , ami mindig sikerül !

10dkg margarin , 10 dkg porcukor , 2 púpos evőkanál étkezési keményítő , 1 púpos evőkanál kakaópor , 3 evőkanál hideg tej

A vajat a porcukorral feltesszük főni , 1-2 perc után levesszük , hozzákeverjük a kakaót és a keményítőt , simára keverjük , végül a tejet de lehet víz is !  hozzáadni , újra keverni és a sütire önteni , kenni .

 


Natúrszelet fokhagymás tojással:
 50 dkg. sertéskaraj (csontozott) 2 db. kemény tojás 2 dkg. margarin, 6 gerezd fokhagyma, 1 kisdoboz tejföl, sütéshez olaj, só, bors, grillfűszer.

A kemény tojásokat hosszában kettévágni. A sárgáját kivenni, összekeverni zúzott 3 gerezd fokhagymával, margarinnal, két ek. tejföllel, sóval, grillfűszerrel és a fehérjébe visszatölteni. Az olajban a maradék fokhagymát megpirítani, majd kiszedni az olajból. A kissé kivert megsózott, borsozott hússzeleteket mindkét oldalán átsütni az olajban. Tűzálló tálra fektetni a szeleteket, mindegyikre egy-egy fél tojást borítani és kevés tejföllel bekenni. Csak annyi ideig sütni, hogy a tejföl és a tojás átmelegedjen. A tejföl kissé bebarnuljon.

Salátával, vegyes salátával fini.

 


Bár ezt nem kell főzni, de a gyerekek imádják.

Gyümölcsvaj: 20 dkg. érett gyümölcs 25 dkg. margarin.

A gyümölcsöket áttörni, vagy turmixolni, ízlés szerint édesíteni, majd kanalanként hozzáadni a margarinhoz és habosra keverni. Fedeles műanyag tálkába, vagy alufóliába egy hétig is lehet tárolni a hűtőben. Reggelire, uzsonnára a gyerekek nagyon szeretik.

 


Rafaello.....
          
 Hozzávalók:
 40 dkg tejpor (fele sovány, fele zsíros)
 1 kocka Rama
 20 dkg kókuszreszelék
 35 dkg cukor
 1,5 dl víz
 40-60 szem mandula
 +kókuszreszelék a forgatáshoz
               
 A vizet a cukorral sziruppá főzzük, majd belekeverjük a
 Ramát. Hozzáadjuk a tejport és a kókuszt, jól
 elkeverjük, majd 2-3 órára hűlni hagyjuk. (Ideális előző
 nap elkészíteni a masszát) Közben a mandulát leforrázzuk
 és a héját leszedjük, száradni hagyjuk. A kihűlt
 masszából golyókat formálunk, aminek a közepébe bele
 teszünk egy-egy szem mandulát, majd kókuszreszelékben
 megforgatjuk. Elkészítés után kis időre újra hűtőbe  
 tesszük.

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 26
Tegnapi: 38
Heti: 175
Havi: 1 224
Össz.: 203 936

Látogatottság növelés
Oldal: Receptek
Lányok-asszonyok minden ami érdekes - © 2008 - 2024 - lanyok.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat