Lányok-asszonyok minden ami érdekes

Lányok,sok érdekességeket találtok szerelem,szex,zene,receptek,horoszkóp,szépségápolás,parfümök,és minden ami érdekelhet.

A különböző textúrájú szemhéjfestékekkel remekül lehet játszani. A matt festékek elnyelik, míg a fémes árnyalatok visszaverik a fényt – így mindenki megtalálhatja a hozzá és az alkalomhoz leginkább illő szemsminket!

Ha árnyékolni akarjuk szemünket, válasszunk matt festéket, mert az elnyeli a fényt. Ezzel szemben a fémes árnyalatok remek kiemelők, mert visszaverik a fényt. Szemhéjunkra tehetünk csillámló, nemesfém-hatású, folyékony, krémes vagy akár por állagú festéket. Választásunktól függ, hogy megjelenésünk pazar és fényűző, vagy finom és meglepő lesz.

A textúrákkal remekül lehet és érdemes is játszani! Meg fogunk lepődni, hogy megszokott por szemhéjfestékünk mennyire más külsőt ad mondjuk krémes formában. A festékeket alapvetően öt típusba lehet sorolni textúrájuk szerint: van természetes hatású, pasztell, matt, fénylő és lágy. Természetes hatást úgy érhetünk el, ha bőrünk árnyalatához közel álló folyékony, barna szemfestéket választunk. Akkor lesz tökéletes a végeredmény, ha ecsettel vagy az ujjainkkal annyira eltompítjuk a széleket, hogy szinte már foltosnak tűnjön a szemhéj.

A pasztell árnyalatok segítenek kiemelni a szemet, ugyanakkor megőrzik a természetes, „bőrszerű” kinézetet. Ez színtől függően tűnhet megközelíthetőnek vagy akár élesnek is.
A matt festékeket sokan kedvelik, mert igen könnyű felvinni őket a már enyhén bepúderezett szemhéjra. Ha felvitel után nem sikerül halványítani a színt, próbáljuk ki egy másik cég termékét, mert némely festék sajnos igen rossz minőségű, ezért olyan, mintha sima préselt por lenne.

A régi Hollywood és a legnevesebb sminkesek kedvence a fénylő szemhéj. Ez a festék azonban igen kényes, elég nehéz vele bánni. Ha a profi sminkesek technikáját akarjuk ellesni és petróleumzselét használunk, a színt a zselé alá kell felvinni. A végeredmény némi gyakorlás után csodálatos lehet, azonban hamar rájövünk, hogy ez a smink csupán a fotómodelleknek való. A fény és az alatta lévő szín ugyanis igen könnyen „elmászik” és a szemhéjráncban összegyűlik – ami ugyebár nem valami szép látvány…
A lágy festékekkel a természetes hatásúhoz hasonló eredményt érhetünk el. E smink lényege, hogy szinte glóriát von a szem köré – az árnyalat már stílusunktól és ízlésünktől függ, azonban mindig érzéki és friss hatást kelt. Használhatunk krémes, folyékony vagy por állagú szemhéjfestéket, illetve a három kombinációját is.

 

 

A képen látható smink elkészítéséhez folyékony szemhéjfestéket válasszunk burgundi fémes, bézses-fehéres csillámló és aranyszínű fémes árnyalatokban. Először egy nagyobb ecsettel vigyük fel a burgundi árnyalatot a teljes szemhéjra és tompítsuk el a ránc és a szem alatt. Ezután a halvány, csillámló bézses-fehéres festéket ujjhegyünkkel oszlassuk el a szemöldökcsonton és végig a burgundi árnyalat mentén. Az aranyszínű, fémes festéket csak a szemhéj közepére vigyük fel középső ujjunkkal és a lehunyt szemhéjon hagyjuk megszáradni.

Érdemes megfogadni a profi sminkesek azon tanácsát, hogy szemhéjunkra nyitott szemmel vigyük fel a festéket. Ez egy kicsit furcsának tűnhet, de ha jobban belegondolunk a módszernek több előnye is van. Egyrészt látjuk, hogy milyen formát rajzolunk, másrészt pedig a festék így a hajlatokba – és egy picit föléjük is – bemegy, amivel elkerülhetjük az összecsomósodást.

Szemsminkünket természetesen a szempillafestés koronázza meg. A szempilla göndörítése rendkívül hatékony sminkfogás, segítségével pillanatok alatt tágra nyílt szemeket, szikrázó tekintetet varázsolhatunk magunknak – mindezt egy egyszerű eszközzel! A szempillagöndörítő használata nem fájdalmas – hacsak nem csúszik meg a kezünk becsípve a szemhéjat – és még akkor is azonnal látszik a változás, ha utána nem festjük ki pilláinkat. A göndörített szempillák éber, vibráló tekintettel ajándékozzák meg viselőjüket. Azoknak a nőknek pedig, akiknek pillája egyenesen előre vagy lefelé nő, szó szerint kinyitja a szemét. Még látványosabb hatást érhetünk el, ha utána szempillafestéket is használunk.

A szempillagöndörítőt olyan közel tegyük a pillák tövéhez, amennyire csak tudjuk és nyomjuk össze. Néhány másodperc után nyissuk szét, majd a pillákon lassanként kifelé haladva nyomkodjuk össze ismét. Nagyon figyeljünk arra, hogy egyazon helyen sose tartsuk sokáig összenyomva, mert durván szögletesre fogja hajlítani pilláinkat.

A szempillafestéket a szempillák tövébe összpontosítsuk. Először oldalra mozgassuk a kefét, majd kifelé és felfelé kefélgessük át a pillákat. Így a festék szépen eloszlik, a pillák szétválnak és vastagabbnak hatnak, a szempillavonal íve pedig kirajzolódik. Ha összeragadnak szempilláink, használjunk szempillafésűt – ezzel az egyszerű eszközzel sok bosszúságot megspórolhatunk magunknak.

Sokan ódzkodnak a műszempilla használatától, pedig néha igenis érdemes bevetni ezt az apró trükköt! A teljes műszempilla-koszorú vagy különálló pótszempillákat sokkal könnyebb felhelyezni, mint gondolnánk. Mindkét módszer más hatást kelt: műszempilla azonnal dúsabbá varázsolja a teljes szempillát, ezzel szemben a pótszempillák a ritkásabb területek kitöltésére, vagy még inkább „rebegő” pillák készítéséhez alkalmasak.

 

 

Először kenjük fel vékony csíkban a műszempilla tövébe a ragasztót – mondjuk a sminkecset végével – és várjunk, amíg kissé nyúlóssá válik. Ezután valódi szempilláinkat eltartva a műszempilla ragasztócsíkjától a szem külső szélétől indulva a lehető legközelebb ragasztjuk a természetes pillavonalhoz. Amikor a külső sarok odaragadt, a szempillák tövénél rögzítjük az egész koszorút. Amíg a ragasztó megszárad, óvatosan pislogjunk és semmiképpen ne préseljük össze szemünket túl szorosan.

Egyet azonban ne feledjünk: akármilyen könnyű is feltenni őket, cseppet sem természetes hatásúak! Ezen viszont több módon is segíthetünk. Kedvelt módszer, hogy rögtön a felhelyezés után gyorsan begöndörítjük őket az igazi pillákkal együtt és teszünk rá két réteg szempillafestéket. Ezzel két legyet ütünk egy csapásra: természetesebb hatást érünk el, ugyanakkor megakadályozzuk, hogy a műszempilla leessen vagy elmozduljon a helyéről. Az is jó módszer az álcázásra, ha először egy füstös árnyalatú csíkot viszünk fel a szempillák tövébe. A természetesebb hatás érdekében mindig több méretet használjunk egyszerre, középre téve a leghosszabbat.

És végül egy apró trükk, hogy szempillaspirálunk hosszabb életű legyen: ahelyett, hogy fel-le mozgatva a spirált levegőt pumpálnánk a tubusba, több festék felszedésére inkább forgassuk körbe a pálcát – így nem szárad ki olyan hamar!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 38
Tegnapi: 39
Heti: 38
Havi: 498
Össz.: 153 478

Látogatottság növelés
Oldal: Textúrák és szempillák
Lányok-asszonyok minden ami érdekes - © 2008 - 2019 - lanyok.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: tini lány szex rejtelmei +18 - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »