Lányok-asszonyok minden ami érdekes

Lányok,sok érdekességeket találtok szerelem,szex,zene,receptek,horoszkóp,szépségápolás,parfümök,és minden ami érdekelhet.

nevetf520arc.gif

 Napi horoszkóp

2008_11_14 Péntek

Kos (március 21. - április 20.)
A Hold a kommunikáció lehetőségét jelező házában áll a horoszkópodnak. Most sok olyan mondanivalód van, amit máskor nem mernél, vagy nem szeretnél elmondani. Most ne tartsd magadban, beszéld ki a problémáidat.
 
Bika (április 21. - május 20.)
A Hold az anyagi javakat uraló házadban áll, sajnos kellemetlen fényszögben a másik pénzt jelző bolygóval, a Vénusszal. Figyelj jobba a pénzügyekre, és lehetőleg ne hozz visszavonhatatlan döntéseket.
 
Ikrek (május 21. - június 21.)
A Hold ma már az Ikrek jegyében alszik. Számíts arra,hogy sokkal lelkisebb leszel,mit bármikor. Rengeteg alkalmad nyílik mindenfajta kommunikációra, ami igen érdekfeszítőnek bizonyulhat, ha kellő érzelmi kontrollt tudsz gyakorolni. Főleg nőkkel kerülhetsz így kapcsolatba.
 
Rák (június 22. - július 22.)
A Hold a horoszkópod 12. házában áll. Megmagyarázhatatlan hangulati vagy viselkedési elemek befolyása alá kerülhet életed és kapcsolatrendszered. Legszívesebben visszavonulnál egy időre, de ne tedd – legalábbis ne teljesen.
 
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A Hold a 11. Napházadban áll. A 11. házban a Hold nem engedi meg a félénkséget vagy hogy fényedet, tehetségedet, véka alá rejtsd. Állits fel fontossági rangsort. Stratégiákban gondolkozz. Mi az ami igazán fontos neked?
 
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Üzleti és szakmai ügyek kerülnek életednek homlokterébe és egy darabig reflektorfényben, találhatod magadat. Ösztönösen ráérzel embertársaid és a tömegek érzelmi igényeire, és így nagyon jól szerepelhetsz majd társasági összejöveteleken vagy tárgyalásokon
 
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A Hold az egyik utazásokat jelző házadban áll. Ki szeretnél szakadni a normális, hétköznapi rutinból, de nem szívesen hagynád el megszokott környezetednek biztonságát. Mit szólnál valami új tantárgy felvételéhez, vagy egy kis szellemi kalandozáshoz odahaza, mint pl. könyv olvasás, meditáció vagy egy képzeletbeli utazás valahová?
 
Skorpió (október 23. - november 22.)
Érzelmesebb hangulatba kerülhetsz, mint általában, esetenként szinte alig ismersz magadra. Több pszichikai élményben is részed lehet. A közös tulajdonú vagyontárgyakat, holmikat hajlamos leszel a magadénak tekinteni és eszerint kezelni, de kérdés, hogy célravezető-e az ilyen magatartás?
 
Nyilas (november 23. - december 21.)
A Hold a VII. napházadban áll. . Sokaknál ez egy igen drámai, feszült időszak lesz, mivel mostanra váltál késznek arra, hogy kipróbáld, az átalakított személyiséged mennyire bírja el a szorosabb kapcsolatokat. Ez az időszak rendszerint elég keményen érinti a házastársi kapcsolatokat, de válásról, szakításról beszélni ilyenkor még igen negatív és nem is mindig helyénvaló.
 
Bak (december 22. - január 20.)
Figyelmedet ilyenkor egészségi, táplálkozási és higiéniás kérdések foglalják le. Esetleg pszichoszomatikus betegségek is jelentkezhetnek. Ne fojtsd el, ne titkold el, ne is palástold el érzéseidet. Mutasd ki őket. Nem áll jól neked a mártír szerep.
 
Vízöntő (január 21. - február 18.)
A Hold az 5. Napházadban áll. Mélyebb érzelmi életet élsz, amit nem is kell véka alá rejtened és ez minden kapcsolatában - főleg szerelmi téren - most viszonzásra talál. Egy nőszemély fontos szerephez juthat életedben, kihozva belőled olyan tulajdonságokat, amelyek jelenlétéről eddig nem volt tudomásod.
 
Halak (február 19. - március 20.)
Remek alkalom, hogy megfigyeld és kielemezd családjához fűződő kapcsolataidat vagy elgondolkodj a saját belső működésedről és viselkedési mintáidról. Vedd észre, ha neveltetésedben gyökerező, idejét múlt vagy helytelen szokások automatizmusai uralják ténykedéseidet bizonyos helyzetekben.
 
 
Napi horoszkóp
2008.11.12.Szerda
 
Kos (március 21. - április 20.)
A Hold belépett a Bika jegyébe, és feldagasztja a pénzügyi dolgaidat. Nem árt most ezekre több időt szentelned, mert komoly bevételekre is szert tehetsz.
 
Bika (április 21. - május 20.)
A Hold ragyog a Bika jegyében, kellemes fényszögekkel, igazán nem ad okot neked a panaszra. Öleld magadhoz a világot, és a világ is magához ölel téged. Ezt a napot használd arra, hogy törődj egy kicsit jobban idősebb nőrokonaiddal.
 
Ikrek (május 21. - június 21.)
A Hold ma a horoszkópod úgynevezett sötét házában áll, a 12. házban. Ne csodálkozz, ha sokkal többet, és furcsábbakat álmodsz, mint egyébként általában. A Hold ilyetén helyzete okozhat egy kis gondot, de az gyorsan megoldható, és gyorsan múlik.
 
Rák (június 22. - július 22.)
Uralkodó bolygód, a Hold kellemes kapcsolatban van a Vénusszal. Ez a bolygóállás mindig csodálatos hatású. Olyan, mintha jó szellemek állnának az oldaladon. Esetleges hibáidat helyrehozza, de azért ne hagyatkozz teljesen ere, saját hiábidat neked kell javítanod.
 
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A Szaturnusz, a szűkítés bolygója, az anyagi javak házát tisztogatja. Ma is kellemetlen fényszögben áll az Uránusszal, vigyázz, mert az Uránusz rabol, pénzügyi kellemetlenségek érhetnek.
 
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A Szaturnusz a személyiség házában arra kényszerít, hogy átértékeld eddigi életedet, mi az amit rosszul, és mi az amit jól csináltál. Az Uránusz a párkapcsolatok házában villog, készülj fel arra, hogy nehéz lesz a családi békét megőrizni.
 
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Uralkodó bolygód, a Vénusz, együtt áll a Plútóval, és kellemes kapcsolódik a Holdhoz. Ennek a hétnek biztosan, de ennek a hónapnak is lehetséges, hogy ez a mai lesz az egyik legszebb napja. A jóra is készülni kell, kezdj hát hozzá
 
Skorpió (október 23. - november 22.)
Uralkodó bolygód, a Plútó, együtt áll ma a Vénusszal, és nagyon jól kapcsolódik a Holdhoz. Anyagi ügyeidet nagyon jól fogja rendezni, pontosan úgy, ahogyan azt te szeretnéd. Ebben, ha szükséged van rá,a családod is partnered lehet.
 
Nyilas (november 23. - december 21.)
A Vénusz és a Plútó randevút adott egymásnak a Nyilas jegyében. Óriási érzelmi energiákat szabadít ezt fel benned. Arra ügyelj, nehogy mások úgy érezzék, hogy uralkodsz rajtuk. Energiáidat valami kreatív tevékenységben jobban kamatoztathatod.
 
Bak (december 22. - január 20.)
A Plútó átlépni készül a Bak jegyébe, de még flörtöl egy kicsit a Vénusszal, a Nyilas jegyében. Szerelmi életed ma intenzívebbé válik. Hallgass érzéseidre, érzlemeidre, adj nekik több teret!
 
Vízöntő (január 21. - február 18.)
A szerelem titokban érkezik hozzád, vagy valamilyen szerelmet titkolni kell, hiszen a Vénusz ma éjjel áltép a Bak jegyébe, a te 12. házad lakójává válik, és a titkos szerelem miatt okozhat gondokat.
 
Halak (február 19. - március 20.)
A Vénusz ma éjjel jegyet vált, de még fogja a Plútó kezét. A barátaid házának vendége lesz, ám a Plútó arra kényszeríti a neked kedves embereket, hogy uralkodjanak feletted, és megjátsszák magukat. Ez nam tart sokáig, légy velük türelmes.

 

Napi horoszkóp

2008.11.11.Kedd

Kos (március 21. - április 20.)
Uralkodó bolygód, a Mars nagyon jó pozicióban áll, ez óriási energiát ad neked. Fékezd le magad, amennyire lehete, ha úgy érzed, hogy el akar szaladni veled a ló. Haladj lépésenként. Az este nyugodtabb lesz már.
 
 
Bika (április 21. - május 20.)
Uralkodó bolygód, a Vénusz, nagyon nem érzi jól magát, és más bolygók még csak hátráltatják ma az előrehaladásban. Nyílt vagy, de nehézségeid akadnak a világgal, amely meglehetősen durván közelít hozzád ma. Kíméld magad, tarts gyakran szünetet.
 
 
Ikrek (május 21. - június 21.)
Uralkodó bolygód, a Merkúr még mindig a Skorpió jegyében áll, a Nap és a Mars társaságában. Ez egy kicsit lelassítja a pörgést, de nem tudja megállítani. Az Uránusz segít ma neked ötleteid megvalósításában, és a tájékozódásban.
 
 
Rák (június 22. - július 22.)
Uralkodó bolygód, a Hold, számára kellemetlen Kos jegyében áll, és nem segíti senki. Ezért dupla energiát igényel ez a nap, jobb teljesítményt kellene nyújtanod a többieknél. Egyre lazábbnak, könnyedebbnek érzed majd magad, és egy igazán kellemes éjszakára számíthatsz.
 
 
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemetlenül kapcsolódik a Holdhoz. Ez a bolygóállás kevésbé szolgálja az érdekeidet. Baráti találkozásokra azért számíthatsz. A Szaturnusz viszont kedvezően kapcsolódik, biztosan találsz rá alkalmat, hogy magad és társaid örömére tegyél valamit.
 
 
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Uralkodó bolygód, a Merkúr ugyan nem érzi jól magát a Skorpió jegyében, de vigasztaljon az a tudat, hogy a Nap igazán kellemes meleggel árasztja el a Szűz jegyét, így sok mindent meg tudsz most alapozni, és sok mindent el tudsz intézni.
 
 
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Uralkodó bolygód, a Vénusz, együtt áll a Plútóval. Ez óriási energiát ad neked, sokkal többet, mint gondolnád. Használhatod pénzkeresetre, párkeresésre, és utazásra is, addig, amíg a Nyilas jegyébe tartózkodik.
 
 
Skorpió (október 23. - november 22.)
Uralkodó bolygód, a Plútó, a Nyilas jegyében, együtt áll a Vénusszal. Ha esetleg pereskednél, most biztos lehetsz abban, hogy a te oldaladon áll a bíró. Ha üzleti vállalkozáson gondolkodsz, addig kell megvalósítanod, amíg együtt állnak ebben a jegyben, vagyis még van rá két heted.
 
 
Nyilas (november 23. - december 21.)
Uralkodó bolygód, a Jupiter, hatalmas tárgyalásokba kezdett a Szaturnusszal, ingatlanügyek intézésében. Lehet ez vétel, bérlés, felújítás. Ma a Hold fogja egy kicsit a kezedet, holnap sikeresebben fog tudni intézkedni.
 
 
Bak (december 22. - január 20.)
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes kapcsolatban van a Jupiterrel. Két nagy bolygó ült fehérasztalhoz. Ebből sok baj nem lehet.Gondold át, milyen hosszú távú terveid vannak, azokat sorold előre.
 
 
Vízöntő (január 21. - február 18.)
Uralkodó bolygód, az Uránusz szemben áll ma és még pár napig a Szaturnusszal. Feszültséget jelez ez az állás, és komoly óvatosságra int. Tartsd be a közlekedési szabályokat, és tarts magadnál minden fontos iratot. Közben nem árt ellenőrizni, hogy egyik-másik nem vesztette-e el az érvényességét.
 
 
Halak (február 19. - március 20.)
Uralkodó bolygód, a Neptun kellemetlen kapcsolatban áll a Szaturnusszal. Lehetséges, hogy már eleged van az egyedül létből,és teszel is ellene valamit. Az éjszaka komoly meglepetéseket tartogat a számodra
 
 
 
 
Napi horoszkóp

2008.11.10.Hétfő

Kos (március 21. - április 20.)0001.gif

Uralkodó bolygód, a Mars nagyon jó helyzetben áll. Sokkal több dolgot tudsz elintézni, mint máskor. Még az este is friss leszel, és élvezheted az időt, amelyet magadra fordíthatsz.

Bika (április 21. - május 20.)0012.gif
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma nagyon kellemetlen kapcsolatokban áll. A várakozás megnyitja érzékeidet. Jól tennéd, ha időnként szünetet tartanál, lélegzőgyakorlatokat végeznél és összeszednéd magad. Egy esti meditáció sokat segíthet abban, hogy legalább az éjszakád jó legyen.
Ikrek (május 21. - június 21.)0007.gif
Uralkodó bolygód a Merkúr, a Skorpió jegyében áll, de itt nem érzi jól magát. Ma ne várj egy túl szenvedélyes kapcsolatot. A Nap is a Skorpió jegyében áll, és ez elgondolkodtató. A legjobb amit tehetnél, egy jó vacsora, egy kellemes helyen, ahol intim beszélgetésbe elegyedhetsz a kedveseddel.
Rák (június 22. - július 22.)0002.gif
Uralkodó bolygód, a Hold a Kos jegyében áll, innen sajnos nem tud segíteni neked, sőt....A legjobb, amit tehetsz,ha olyan munkába veted magad, ami nagyon igénybe vesz, és nem ad időt arra, hogy esetleg butaságokon gondolkodj.
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)0003.gif
Uralkodó bolygód nem érzi jól magát a Skorpió jegyében, de jó kapcsolatban van a Holddal, és ez széppé varázsolja a napodat. A Jupitertől és az Uránusztól is sok segítséget kapsz, így a szerencse is melléd szegődhet, de sok kincsre ne számíts.
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
 
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Skorpió jegyében áll. Ez nagyon energikus jegy, sokat segíthet neked. Használd az eszedet, építs erős oldalaidra: alaposság, megbízhatóság, pontosság. A csillagok estére meglepetést készítenek elő…

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)0006.gif
Uralkodó bolygód a Vénusz, a szabadságkedvelő Nyilas jegyében áll, de kellemetlen kapcsolatokban. Minden mozgásban van körülötted, ezt te szereted, élvezed a pezsgést. Könnyen lehet, hogy meg is feledkezel a kötelességeidről, ez sem baj. Legyen jó napod.
Skorpió (október 23. - november 22.)0004.gif
Uralkodó bolygóid közül a Mars otthon van a Skorpió jegyében. Ennek segítségével lendületesen tudod végezni napi feladataidat, kipróbálhatod a szerencsédet, és a végén te győzöl majd. Eredményeid kiválóak, a többiek csak csodálhatnak érte.
Nyilas (november 23. - december 21.)0011.gif
Uralkodó bolygód a Jupiter nem is állhatna jobban, mint ma. Két nagy bolygó kötött nagyon jó szövetséget. Mindezek a bolygókapcsolatok komoly hasznot hozhatnak neked, a legjobbat hozzák ki belőled. Boldog lehetsz, hiszen dinamikus vagy és rugalmas. Élvezd a nyüzsgést körülötted.
Bak (december 22. - január 20.)0005.gif
Ma csak a gyors mozgású Hold akadályozhatna téged. Rutinmunkáid végzése közben ellenkezésekbe ütközhetsz. Menj a legkisebb ellenállás irányába, különben elpazarolod energiáidat értelmetlen hatalmi harcokra. Inkább menj el az uszodába, egy szaunázás nagyon jót tenne neked.
Vízöntő (január 21. - február 18.)0008.gif
Uralkodó bolygód, az Uránusz a lehető legjobb kapcsolatban áll a Jupiterrel, a szerencse bolygójával. Ma több dolgot is el tudsz intézni egyszerre, terveket kovácsolhatsz, és a jövőbe tekinthetsz. Optimistán nézz előre, és tudd, bármikor meg tudod változtatni az életed, csak akarnod kell.
Halak (február 19. - március 20.)0009.gif
Hagyomány szerinti uralkodó bolygód, a Jupiter, a lehető legjobb fényszöget kapja. Nagy terveid vannak, annyira jó a kedved, hogy kedved lenne valami bolondságot csinálni. Élvezed az életet, tele vagy életörömmel. Az este is ebben a hangulatban telik el.

Napi horoszkóp

2008.11.09.Vasárnap

Kos (március 21. - április 20.)

Uralkodó bolygód a Mars, ma jól kapcsolódik a Holdhoz. Ám érdemes lenne megvárnod, a délutánt a fontos döntésekkel.
Bika (április 21. - május 20.)

A Hold a 12. Napházadban áll. Úgy fogod érezni magad, mint akit tényleg agyon vertek. Jól tennéd, ha ma sokkal korábban mennél aludni, hogy hétfőn reggel kipihenten kezdhesd a napot.
Ikrek (május 21. - június 21.)

Este a Hold már a Kos jegyében áll. Sokkal elevenebbnek fogod érezni magad, mint a nap korábbi részében. Igyekezz ebéd után pihenni, hogy jól bírd az éjszakázást.
Rák (június 22. - július 22.)

Magaddal leszel elfoglalva, nyugalomra van szükséged, másképp szükségtelenül konfliktusokba bonyolódsz. Este a Hold belép a Kos jegyébe. Egyszerre felpezsdül az életed, egyre-másra jelentkeznek ismerősök, barátok minden irányból.
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Három bolygó is veszekszik az otthonodat jelző házadban, egyik ezek közül a Mars, a háború istene. Ne vegyél részt a családi csetepatékban, igyekezz ez alól kihúzni magad.
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

A Hold ma a Halak jegyében áll, a párkapcsolatok házában. A mellé kapcsolódó Uránusz mindenképpen kikényszeriti majd, hogy pároddal a párkapcsolatotokban lévő feszültségekről komolyan beszélgessetek.
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Ezt a napot szenteld az édes lustaság istennőjének. Tégy ma azt amihez éppen kedved van. Ha magányra vágysz, légy egyedül, ha társaságra, hívd meg a barátaidat.Igy lehet a legjobban készülni a holnapra.
Skorpió (október 23. - november 22.)

Egész nap a Halak jegyében áll a Hold, ami a te jegyed számára kedvező helyzet. Teljes örömmel élvezed ezt a pihenőnapot. Élvezd az élet apró ajándékait.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az otthonházadban tranzitáló Hold, a Halak jegyében segít neked, közelebb hoz magadhoz és elrendeltetésedhez.Ha misztikus hajlamaid vannak, jó lesz meditálnod.


Bak (december 22. - január 20.)

A Hold átlép a Kos jegyébe az este. Előfordulhat, hogy olyas valaki telefonál, akivel nem szeretnél beszélni, most kivételesen próbáld meg ezt udvariasan a másik tudtára adni.

Vízöntő (január 21. - február 18.)
[photothumb]161488[/photothumb]
Az "égiek" tényleg megengedik ma neked, hogy ezt a vasárnapot úgy töltsd, ahogyan neked tetszik, ahogyan te akarod. Senki és semmi nem fog zavarni ebben.

Halak (február 19. - március 20.)
[photothumb]161497[/photothumb]
Az Uránusz a Halak jegyében, a Skorpió jegyében álló Marshoz kapcsolódva óriási energiát ad neked. Töltsd a délelőttöt a szabadban, ebédelj a barátaidnál. Délután már a holnapra kellene koncentrálnod, ebből is elsősorban a pénzügyeidre.

 
Napi horoszkóp
2008. 11.08.Szombat
 
Kos (március 21. - április 20.)
Uralkodó bolygód, a Mars, ma szorosan áll a Nap mellett a Skorpió jegyében, ez hatalmas energiát adna neked mindenre, de a Hold aHalak jegyében lelassíthat. Használd a napodat inkább pihenésre.
 
 
Bika (április 21. - május 20.)
Legyen szép napod. A külvilág házából a Nap ragyog rád. Használd amire csak szeretnéd, kirándulásra, baráti látogatásra, sportolásra, vagy csak egyszerűen lustázásra.
 
 
Ikrek (május 21. - június 21.)
Hagyd az elintéznivalókat másra, vagy másnapra, ez a nap ma a pihenésé, a délután vagy az este a szórakozásé. Hivd fel barátaidat, és menjetek moziba.
 
 
Rák (június 22. - július 22.)
A Hold a Halak jegyében áll, a 9. házban. Arra figyelmeztet, hogy többet kellene törődnöd párod rokonságával is. Talán ez a mai nap alkalmas lesz arra, hogy meglátogassátok a párod testvéreit, vagy legalább hívjátok fel őket telefonon.
 
 
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A Szaturnusz az anyagi javak házában áll, és szemben van az Uránusszal, aki a mások pénze házából idegesíti.
Lehetőleg ne hozz ma fontos pénzügyi döntéseket, akkor sem, ha a család erre kényszerítene.
 
 
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Uralkodó bolygód a Merkúr, kellemes kapcsolatban áll az Uránusszal, de ez még sem jelent jót neked. Komoly feszültségeket okozhat ez neked a családodban, vagy a partnerkapcsolatodban.
 
 
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Uralkodó bolygód a Vénusz, a mozgékony Nyilas jegyében áll. Ne is csodálkozz azon, ha ma nem szeretnél otthon maradni. Hívd fel barátaidat, barátnőidet, és menjetek táncolni.
 
 
Skorpió (október 23. - november 22.)
Ma minden lehetséges, ami szerencsével kapcsolatos, kovácsold te is a szerencsédet, vásárolj sorsjegyet, vagy lottókat.
 
 
Nyilas (november 23. - december 21.)
A Hold a Halak jegyében áll, ez otthon tartana inkább téged. A Vénusz viszont a Nyilas jegyében arra indikál, hogy menj el otthonról. Oszt ketté a napot, a nap első részében végezd el a szokásos otthoni tennivalókat, este pedig menj szórakozni az ismerősökkel.
 
 
Bak (december 22. - január 20.)
Nem szereted, ha kér valaki tőled. Annak szoktál adni, akinek te jónak látod. Ma találkozol ilyen emberekkel, ha nem is akarod felfedni jóságos lelkedet, a segítséget ne mulaszd el.
 
 
Vízöntő (január 21. - február 18.)
A Hold ma az anyagi javak házában áll. Tőled függ, hogy apasztja, vagy dagasztja a pénztárcádat. Lehetőleg csak olyan dolgokat vásárolj, amire tényleg feltétlenül szükséged van.
 
 
Halak (február 19. - március 20.)
A Hold a Halak jegyében áll, és nagyon jól kapcsolódik a Merkúrral. Igazán nem panaszkodhatsz, talán ez lesz az egyik legjobb napod ezen a héten mindenképp.
 
 
 
Napi horoszkóp
2008. 11. 07.Péntek
Kos (március 21. - április 20.)
Ha mára fontos megbeszéléseket jegyeztél a naptáradba, most próbáld meg lemondani ezeket. Sajnos a munka házában tranzitáló Szaturnusz akadályoz most a megvalósításokban.
 
 
Bika (április 21. - május 20.)
A Nap a Skorpió jegyében áll, veled szemben. A meglepetés a szűkebb baráti körből jön. Este érdekes beszélgetéseket fogsz folytatni. Közel kerültél valakihez.
 
 
Ikrek (május 21. - június 21.)
A Neptun, az illuziók bolygója a célok házában áll. Leginkább álmodozással és pihenéssel tölthetnéd az idődet, munka és kötelességteljesítés most amúgy is nehezedre esik. Ez a háztartásra és a rutinmunkákra is vonatkozik. Egyszerűen nem lesz kedved ezekhez.
 
 
Rák (június 22. - július 22
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 14
Heti: 85
Havi: 291
Össz.: 148 572

Látogatottság növelés
Oldal: Horoszkóp
Lányok-asszonyok minden ami érdekes - © 2008 - 2018 - lanyok.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »