Lányok-asszonyok minden ami érdekes

Lányok,sok érdekességeket találtok szerelem,szex,zene,receptek,horoszkóp,szépségápolás,parfümök,és minden ami érdekelhet.

Mennyiség vagy minőség? Melyik a fontosabb? Értékre nevelő világunkban azt tanuljuk, hogy mindig a minőségre figyeljünk, ám valahogy a valóság mindig más, s könnyen elveszünk a mennyiségi kérdésekben. Miért pont a szexualitás területén lenne ez másként?

Képzeljük magunk elé, ahogy valaki élete egyik legboldogabb szerelmi együttléte után nem képes magába fojtani a felgyülemlett boldog élményeket, és barátjának bizalmasan elmeséli a milyen is volt ez az éjszaka. Ha az illető férfi, feltehetően valami ilyesmivel kezdi: „Szenzációs volt, képzeld, egész éjszaka tartott, és én négyszer egymás után...” Ellenben egy nő így fogalmazna: „Micsoda forró volt az ölelése, úgy simogatott, hogy legbelső érzékeimet is megérintette...”

Úgy tűnik, a férfiak számára inkább a mennyiség a fontos, míg a nők a minőséggel törődnek többet.Ebből persze nem következik az, hogy a nőknek ne lenne fontos a mennyiség, a férfiaknak pedig a minőség, hiszen számtalan ellenpélda is létezik.

Klári este élete nagy szerelmével az egyik cáfolat a közvélekedésre. Az ő és Ervin szerelme még az egyetem alatt kezdődött, és olyan csuda nagy lángolás volt, hogy mindenki ámultan elhallgatott, amikor meglátta, milyen mélységes áhítattal és imádattal néznek egymás szemébe. Házasság lett a szerelem vége – ezúttal szó szerint is. Mert kiderült, hogy Ervin nem egy nagy étvágyú férfi, havonta jó, ha egy alkalommal kívánja meg a szexet. S mikor a szerelmi lángolás évei után a dolgos hétköznapokban Klári egyszer csak úgy fogalmazott, hogy „ilyen fiatalon parlagon heverek”, már nem sok időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy egy válóperes ügyvéd bankszámlája tovább gyarapodjon.

Ha azonban tényleg szeretnénk megtudni, mi is a fontosabb, a mennyiség vagy a minőség, nem árt, ha igyekszünk pontosítani mennyi az annyi, és milyen is az olyan. A mennyiséggel nincs is különösebb gondunk, hiszen szerencsére a honi és külföldi társadalomkutatók rendszeresen felmérik a lakosság szexuális igényeit. Így pontos képet kaphatunk arról, melyik nemzett a leginkább forró vérű, hazánk fiai és lányai hetente hányszor bújnak ágyba, és milyen hosszan tart a szeretkezés.
Magyarországon egy átlagos házaspár 10 nap alatt körülbelül háromszor szereti egymást – ehhez viszonyítva már mindenki eldöntheti, hogy ő és párja a nyuszi- vagy a teknősbéka-típusúak csoportjába tartozik-e.

Míg a mennyiség leírásához elegendő egy kérdőív és egy számológép, sokkal nehezebb dolgunk van, ha azt szeretnénk kideríteni, milyen is a minőségi szex, illetve, hogy mit jelent egyáltalán a minőség a szexben. Azt mindenki meg tudja állapítani, hogy például a tegnapi szeretkezés jobb volt a tegnapelőttinél, vagy hogy ezzel a partnerrel jobb együtt lenni, mint azzal – de hogy miért is van ez így, azt már csak dadogva, akadozva tudjuk elmagyarázni.

Ennek egyik oka feltételezhetően az, hogy a gyönyörre, és annak fokozataira nem igazán vannak szavaink, hiszen nem is illik ilyesmiről beszélni. A másik ok pedig abban keresendő, hogy a minőség valójában mindenki számára mást jelent. A tejesség igénye nélkül szedjünk össze néhány példát:

– Arra vágyom, hogy egy másik férfival együtt úgy kényeztessünk egy nőt, ahogy a pornó filmekben szokták, egyszerre mindenhol – álmodozott egy 25 éves fiatalember, akiben láthatóan fel sem merült, hogy a filmekben ábrázolt pozitúrák a nők többsége számára inkább fájdalmasak és kellemetlenek, mint gyönyörkeltők.

– Az a csúcs, ahogy Sharon Stone az Elemi ösztönben ráveti magát a pasira, úgy mozog, mint egy párduc – mondta egy ötvenes, elvált férfi.

– Mindig a forróvérű, latinos férfiakat kedveltem, akikkel lehet hosszasan birkózni az ágyban – ez egy 42 éves nő véleménye, aki szenvedélyének megfelelően egy dél-amerikai férfival kötött házasságot.

– Szinte mozdulatlannak maradni szex közben, lassan mozogni, és kiélvezni a gyönyör minden pillanatát – így vélekedett egy másik negyvenes asszony.

– Intimitás, mély érzelmek, a szemek egymásba fonódása. És persze pajkos játékosság, cinkosság – van olyan nő, akinek ez jelenti a szex lényegét.

Még hosszan lehetne sorolni, ám az elmesélésekből kitűnik, hogy igazából a minőségi szexről csak három dologban egyeznek a vélemények: sokáig tart, hosszú az előjáték és gyönyört okoz.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 41
Tegnapi: 18
Heti: 41
Havi: 715
Össz.: 147 332

Látogatottság növelés
Oldal: Szeretni – de hányszor és hogyan?
Lányok-asszonyok minden ami érdekes - © 2008 - 2018 - lanyok.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »